Blogolj!

Mikor lesz következménye a két fruska hazaárulásának?


Viselkedészavarosak, hisztisek, nagyképűek, ostobák, gyökértelenek, és csak a romboláshoz értenek. A Momentum páratlan párosa, Cseh Katka és Donáth Anna Strasbourgban és Brüsszelben rontja az országimázst.

Így viselkedtek ti: Anna és Katka épp megtiszteli a fideszes Hidvéghi Balázs felszólalását. Fotó: Youtube

Csapó 1: Cseh Katka, alias botmixeres „Halálbarbie” és Donáth Anna, az egyre zaklatottabb szoci lelkész ivadéka a magyar jogállamiságról szóló vitában hazája megbüntetéséért vonyít és lobbizik az Európai Parlamentben. Annácska aztán a Facebookján a méregzöld és pulykavörös Sargentini forró valagát nyalva hazudozik tovább, követelve, hogy csattanjon már végre Magyarországon Brüsszel ostora!

Fotó: Facebook/Donáth Anna

Csapó2: Ez a két momentumos fruska már több mint fél éve gusztustalankodik Európában. Az alábbi videót elnézve még viselkedni sem tudnak. Olyanok, mint két, nem kicsit elkúrt, neveletlen egyemista bulicsitri. Hisztisek, beképzeltek, nagyképűek, ostobák, gyökértelenek, és csak a romboláshoz értenek. Hónapok óta árulják a hazát Brüsszelben.

Na most én kérdezek: ennek mikor lesz következménye???

2
https://jp.blogstar.hu/./pages/jp/contents/blog/88981/pics/lead_800x600.jpg
Cseh Katalin,Donáth Anna,Európai Parlament,momentum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Máté 2020-01-17 11:07:53
Mikor lesz következmény? Pofázás helyett tegyetek feljelentést:D Ja hogy akkor kiderülne hogy a fidesz kicsit kreatívan értelmezi a hazaárulás fogalmát?
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-16 17:21:03
Tisztelem mindenki véleményét, kiemelten a szerzőét, de hadd mondjak most ellent.
A "fruska" szót én úgy értelmezem, mint egy kis, fiatal lányka becéző, kedveskedő megszólítását.
Maradjunk annyiban, hogy - az én értelmezésem szerint - ez a két idétlen, eszetlen, csőagyú, "botmixerbajnok" nem két fruska, hanem a hazáját minden heti piaci napon eláruló, lealázni igyekvő, tudatlan, osztódással szaporodó egysejtű "murva", akik azért kapják a zsozsót a soros-csicskáktól, hogy naponta kinyalják a libsik valagát, és megjátszhassák a hülyét Brüsszelben.
Megjegyzem, az EP-ben - kiemelt fizetésért - a valagukat meresztő delegáltak jó része is velük egy szinten leledzik, hiszen egyetlenegyszer sem hallottam róla, hogy bármelyikük is egy-egy aljas, mocskos megnyilvánulásuk után elküldte volna ezeket a 3,14csákat a francba !!!!!
Az a módi ugyanis, amit ezek a gyökerek, az összes hazaáruló, rohadt magyar liberálbolsevikkal együtt művelnek, más - normális - országban nem dívik !!!!! Még Ugandában sem !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?